Effektivt Vægttab med GastriBall®

GastriBall® Maveballon Behandling:

Har du svært ved at komme af med din overvægt, og er motion og sunde spisevaner ikke nok til at få gang i vægttabet? Så er GastriBall® måske det der skal til for at give dig et effektivt vægttab!

Effektivt vægttab – ingen kirurgi

Har du en BMI på over 27, har du måske muligheden for at få GastriBall® operationen og opnå et vægttab. Proceduren er smertefri, og helt uden kirurgi. Læs mere om den dokumenterede virkning af GastriBall her!

Forløbet med behandling strækker sig over 6 måneder. Når behandlingen er overstået vil du få hjælp fra vores diætist og personlige træner så du kan bevare med den normale appetit og en livstil med mere motion. Læs mere om GastriBall’s resultater her!

Effektivt Vægttab med GastriBall

Effektivt vægttab med lav risiko

Et fåtal – Kun 2 % – er egnede til et indgreb med Gastrisk Bypass. Dette skyldes både risikoen for sygdom og dødelighed i forbindelse med det kirurgiske indgreb, men også økonomi. GastriBall ® udgør en langt mindre risiko og er mere økonomisk overkommelig. Læs mere om produktet her! 

Hvordan fungerer et vægttab med GastriBall®?

GastriBall er en procedure der, ved brugen af en intragastrisk ballon, giver et godt alternativ til et Gastrisk Bypass. Maveballonen er lavet af silikone, der bliver implanteret i maven endoskopisk, og herefter fyldes med saltvandsopløsning gennem selvlukkende ventiler.

Den kirurgi frie operation tager 20 minutter i lokalbedøvelse, og maveballonen fjernes igen efter 6 måneder. Maveballonen hjælper dig til et effektivt vægttab ved at skabe en mæthedsfornemmelse, der gør at du indtager mindre mad. Læs mere om indgrebet her!

Kontakt

Vores speciallæger varetager Gastriball ® behandlingen på specifikke  speciallæge klinikker. Overvejer du et vægttab med Gastriball, er du meget velkommen til at kontakte vores klinikker og få svar på dine spørgsmål. Du kan kontakte os eller bestille tid til konsultation via kontaktformularen neden under eller ringe til os på telefonen.

Vær opmærksom på, at ikke alle brugere vil kunne opnå samme resultater med en GastriBall® Maveballon. 

Vores klinikker står klar til at besvare dine spørgsmål – Kontakt os i dag

Kirurgen.dk

Hans Edvard Teglers Vej 9, 1. sal
2920 Charlottenlund
Tlf.: 39 64 01 25
Email: mail@kirurgen.dk
Web: www.kirurgen.dk