Tab Dig med en GastriBall® Maveballon operation

Ønsker du at tabe dig, men har du svært ved at kontrollere dit indtag af mad? Så er en GastriBall® behandling med maveballon måske den helt rigtige løsning for dig. GastriBall maveballon bliver implanteret helt uden kirurgi og hjælper dig til at spise mindre ved at skabe en fornemmelse af mæthed.

Tab dig uden kirurgi

Har du en BMI på 27 eller derover har du muligheden for at få en GastriBall maveballon operation og opnå et vægttab. Læs mere om GastriBall’s dokumenterede virkning her!

Behandling er enkel og smertefri og uden kirurgiskindgreb, og tager 6-12 måneder alt efter hvilken maveballon, du vælger. Efter behandlingen sørger vores diætist og personlige træner for, at du beholder din normaliserede appetit og mere aktive livstil. Læs mere om GastriBall’s resultater her!

Maveballon

Mindre Risiko med GastriBall® Maveballon

2 % af alle opfylder ikke kravene til at kunne få en Gastrisk Bypass operation, på grund af en forhøjet risiko for sygdom og dødelighed, og ikke mindst økonomiske udfordringer.

GastriBall® maveballon gør det mulig for flere at få hjælp til at spise mindre, og få behandling for deres overvægt, da maveballon behandlinger er langt mindre risikofyldt og mere overkommelige rent økonomisk.

Læs mere om produktet her!

Hvordan foregår en maveballon operation?

GastriBall® proceduren gør brug af en intragastrisk ballon, som er lavet af silikone og implanteres i maven endoskopisk, og derefter fyldes med enten saltvandsopløsning eller luft. Selve operationen tager 20 minutter og foregår under lokalbedøvelse.

GastriBall® behandlingen foregår over 6 – 12 måneder, hvor maveballonen snyder din krop til at tro, at du er mæt, således at du spiser mindre og opnår et mere normalt spisemønster. Når de 6-12 måneder er gået, fjernes maveballonen igen. Læs mere om indgrebet her!

Kontakt os omkring maveballon operation

GastriBall® maveballon operation foregår på en af vores speciallæge klinikker. Har du spørgsmål til behandlingen, eller ønsker du at bestille tid til en konsultation, kan du kontakte os via kontaktformularen eller over telefonen.

GastriBall® Maveballon operation:

  • Har du en BMI over 27, har du muligheden for at opnå vægttab med maveballon
  • Det er en enkel og smertefri procedure
  • Helt uden kirurgi og dermed mindre risikofyldt end ex. gastrisk bypass
  • Maveballonen skaber en følelse af mæthed, så du på en naturlig måde spiser mindre

Læs om de videnskabeligt dokumenterede virkninger af GastriBall maveballon her!

Vær opmærksom på, at ikke alle brugere vil kunne opnå samme resultater med en GastriBall® Maveballon. 

Kontakt en af vores klinikker i dag og hør nærmere om behandlingen

Kirurgen.dk

Hans Edvard Teglers Vej 9, 1. sal
2920 Charlottenlund
Tlf.: 39 64 01 25
Email: mail@kirurgen.dk
Web: www.kirurgen.dk