HVORDAN VIRKER SPATZ BALLON?

SPATZ BALLON HAR 2 KOMPONENTER

SELVE BALLONEN

Spatz3 Justerbar ballon er lavet af høj kvalitet medicinsk silikone. Den bliver fyldt med farvet saltvand, saltvand. Mængden af saltvand (størrelsen af ballonen) afgøres ved en kikkertundersøgelse. Den kommer til at optage omtrent en tredjedel af volumen af maven. Når ballon på plads, tømmes maven langsommere, fordi ballonen holder maden i maven i længere tid. Samtidig giver ballonen indre tryk i din mave, som sender signaler om at spise mindre.

VENTILEN: UNIKT FOR SPATZ3 BALLONEN

Den unikke optrækkelige ventil giver muligheden for justering af størrelsen af ballonen og derved øger dine chancer for at få bedre resultater.

PROCEDUREN

Spatz3 Justerbar ballon indsættes ambulant. Proceduren tager ca. 15 minutter og udføres under sedation. Ingen indsnit eller indlæggelse nødvendig. Du vil være hjemme inden for to timer.

Spatz3 Justerbar ballon er et redskab til at støtte vægttab og vil give det bedste resultat ved anvendelse i forbindelse med livsstilsændring.

Størrelsen af vægttab efter indsættelse af maveballon er afhængig af, hvor tæt du følger din kostændring og motion.  Afhængig af din oprindelige vægt og din motivation kan vægttabet variere meget.