HVORDAN VIRKER MEDSIL BALLON?

SELVE BALLONEN OG INDGREBET

Medsil ballonen er et vægttabs-system, der bruger en gastrisk ballon til at optage plads i maven. Ballonen placeres i mavesækken gennem munden ved hjælp af en minimal invasiv endoskopisk procedure, mens patienten er under mild sedation/rus. Medsil ballonen vil efter sin placering i maven blive fyldt med saltvand, hvorefter den udvider sig og optager den ønskede plads i mavesækken med mellem 400 og 700 ml saltvand alt efter, hvilken størrelse der bedst passer til patientens mave.

SÅDAN FUNGERER MEDSIL BALLONEN

Ballonen optager plads (op til 70 %) i maven for at hjælpe patienter med at tabe sig. Ballonen giver patienten en naturlig mæthedsfornemmelse, mens evnen til at indtage store mængder af føde formindskes. Under forløbet bliver patienten ringet op hver 14. dag af en af vores kostvejledere for at optimere behandlingen og sikre vægttabet. I behandlingen medfølger en plan, råd og vejledning fra vores erfarne kostvejledere, der bidrager til et sundt og varigt vægttab gennem kostomlægning og øget aktivitetsniveau. Patienter opnår bedst mulige resultater ved at kombinere maveballonen med en sund og aktiv livsstil. Medsil ballonen bliver fjernet efter 6 måneder afhængig af typen. Behandlingen er smertefri, sikker og yderst effektiv for personer, der gerne vil opnå et varigt vægttab.

RESULTATER MED medsil

Det gennemsnitlige vægttab for patienter med Medsil maveballon er efter 6 måneder mellem 25 – 30 % af selve kropsvægten. Det betyder, at en person på 100 kg vejer ca. 70 kg efter et halvt år med behandlingen. Flere undersøgelser peger på, at patienter med maveballon taber markant fedtmasse og generel kropsvægt, mens behandlingen er en sikker og effektiv metode for overvægtige mænd og kvinder.

GODKENDELSE

Medsil er godkendt af EU og har modtaget det Europæiske sikkerhedscertifikat CE, der viser, at maveballonen lever op til alle EU’s standarder inden for sundhed og miljø.

O

Orbera ballon

Orbera balloner er et vægttabssystem, hvor der bruges en gastrisk ballon, der optager plads

S

Spatz ballon

Spatz3 Justerbar ballon er lavet af høj kvalitet medicinsk silikone. Den bliver fyldt med farvet saltvand, saltvand.

VORES KLINIKKER

Charlottenlund

Gastriball Helsingborg

Gastriball Oslo

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.