OM GASTRIBALL MAVEBALLON

Hos Gastriball tilbyder vi Orbera, Medsil og Spatz Intragastriske balloner. Maveballon-behandlingen kan foretages på én af vores klinikker i København, Kolding, Malmø, Gøteborg og Oslo. Kontakt os her og hør nærmere. Vi dækker også Nordsjælland samt resten af Sjælland og selvfølgelig også Fyn og Jylland.

MAVEBALLON BEHANDLING

Ballonen fylder maven delvist op og begrænser fødeindtagelse. Patienterne rapporterer, at de har en varig følelse af mæthed. Proceduren kræver ikke kirurgi og foregår på klinikken i lokal bedøvelse. Læs mere om GastriBall’s dokumenterede virkning her! Maveballonen består af en blød, veltolereret silikone, der er fyldt med saltvand. Den fyldte maveballon skaber en følelse af mæthed. Generelt fjernes ballonen efter 6-12 måneder afhængigt af ballontypen.
Vi byder alle fra København, Nordsjælland (og resten af Sjælland) samt Fyn og Jylland og selvfølgelig Sverige og Norge med en BMI over 27 velkommen i vores klinikker. Vær opmærksom på, at ikke alle brugere vil kunne opnå samme resultater med en GastriBall® Maveballon.

VORES KLINIKKER

Charlottenlund

Gastriball Helsingborg

Scroll til toppen