GASTRIBALL

Orbera

Hvordan virker Orbera-ballonen

Orbera Balloon
Selve ballonen og indgrebet

Orbera ballonen er et vægttabssystem, der bruger en maveballon til at optage plads i maven. Ballonen placeres i maven gennem munden ved hjælp af en ikke-invasiv endoskopisk procedure, mens patienten er under mild sedation/forgiftning. Når ballonen placeres i maven, fyldes den med saltvand, hvorefter den udvider sig og optager den ønskede plads i maven.

Sådan fungerer orbera-ballonen

Ballonen optager plads i maven for at hjælpe patienter med at tabe sig. I løbet af forløbet inviteres patienten til en af vores klinikker hver 14. dag af en af vores diætister for at optimere behandlingen og sikre vægttab. Ballonen fjernes efter 6 eller 12 måneder afhængig af typen.

Resultater med Orbera

Undersøgelser viser, at patienter, der har brugt en maveballon, tabte i gennemsnit 3 gange så meget som personer, der kun ændrede deres kost og aktivitetsniveau (kilde). Med en Gastriball-behandling får du også råd og vejledning af en af vores erfarne diætister, som hjælper dig med din kost og træning. Sammen med diætisten lægger du en plan, der skal komplementere Orbera Abdominal Ballon og give varigt vægttab og en sund livsstil

Godkendelse

Den justerbare ballon er en sikker og effektiv måde at tabe sig på uden operation. En undersøgelse af 77 patienter (66 kvinder og 11 mænd) ved brug af den justerbare Spatz-ballon viste et gennemsnitligt vægttab på 17,2 kg. Det gennemsnitlige vægttab af overskydende fedt var 40,1 %, og mere end 80 % af patienterne opnåede et stort vægttab.

Vores klinikker


Charlottenlund

Hans Edvard Teglers Vej 9, 1st floor

2920 Charlottenlund

+45 39 640 125

Gastriball Helsingborg

Drottninggatan 42,
252 21 Helsingborg, Sweden

+46 10 10 10 902 svensk

+46 76 317 5411 engelsk og arabisk

Beregn BMI

Vægt: kg

Højde: cm

BMI: 0 kg/m²