HVORDAN VIRKER ORBERA BALLONEN?

SELVE BALLONEN OG INDGREBET

Orbera ballonen er et vægttabs-system der bruger en gastrisk ballon som optager plads i maven. Ballonen placeres i maven gennem munden ved hjælp af en minimal invasiv endoskopisk procedure, mens patienten er under mild sedation/rus. Når ballonen er placeret i maven bliver den fyldt med saltvand, hvorefter den udvider sig og optager den ønskede plads i maven.

SÅDAN FUNGERER ORBERA BALLONEN

Ballonen optager plads i maven for at hjælpe patienter med at tabe sig. Under forløbet bliver patienten ringet op hver 14. dag af en af vores kostvejledere for at optimere behandlingen og sikre vægttabet. Ballonen bliver fjernet efter 6 eller 12 måneder afhængig af typen.

RESULTATER MED ORBERA

Undersøgelser viser, at patienter, der benyttede en maveballon, i gennemsnit tabte sig 3 gange så meget som personer, der kun ændrede kostvaner og aktivitetsniveau (Kilde: orbera.com). Med en behandling hos Gastriball får du også råd og vejledning fra en af vores erfarne kostvejledere, der hjælper dig med diæt og motion. Sammen lægger I en plan, der skal supplere Orbera Maveballon og give et varigt vægttab og en sund livsstil.

GODKENDELSE

Orbera har CE-mærkatet og overholder derfor alle EU’s lovkrav vedrørende medicinsk udstyr. Ballonen er derudover godkendt at det Amerikanske FDA (Food and Drug Administration), der svarer til det danske Sundhedsministerium. Behandlingen har i 20 år hjulpet mere end 220.000 mennesker verden over.

S

Spatz ballon

Spatz3 Justerbar ballon er lavet af høj kvalitet medicinsk silikone. Den bliver fyldt med farvet saltvand, saltvand.

VORES KLINIKKER

Charlottenlund

Gastriball Helsingborg

Scroll til toppen