HVORDAN VIRKER SPATZ BALLON?

SELVE SPATZ BALLONEN OG INDGREBET

Spatz3 justerbare ballon er lavet af medicinsk silikone i høj kvalitet. Den bliver fyldt med farvet saltvand Og mængden afgøres ved en kikkertundersøgelse. Den kommer til at optage omtrent en tredjedel af volumen af maven. Når ballon på plads, tømmes maven langsommere, fordi ballonen holder maden i maven i længere tid. Samtidig giver ballonen indre tryk i din mave, som sender signaler til hjernen om at spise mindre.

SÅDAN FUNGERER SPATZ BALLONEN

Spatz3 Ballonen er udstyret med en unik ventil, der kan forøge eller mindske størrelsen på ballonen. Den unikke optrækkelige ventil giver muligheden for justering af størrelsen af ballonen og derved øger dine chancer for at få bedre resultater. Oplever du en for øget mæthedsfornemmelse med Spatz, kan ballonens størrelse mindskes, mens den på samme vis kan øges, hvis det modsatte er tilfældet. Lægen kan justere ballonens størrelse, mens den stadig befinder sig maven, og proceduren er derfor nem og ofte smertefri.

Spatz3 Justerbare ballon indsættes ambulant. Proceduren tager ca. 15 minutter og udføres under sedation, hvor ingen indsnit eller indlæggelse nødvendig. Du vil være hjemme inden for to timer.

Den justerbare ballon er et redskab til at støtte vægttab og vil give det bedste resultat ved anvendelse i forbindelse med livsstilsændring. Størrelsen af vægttab efter indsættelse af maveballon er afhængig af, hvor tæt du følger din kostændring og motion. Afhængig af din oprindelige vægt og din motivation kan vægttabet variere meget.

RESULTATER

Den justerbare ballon er en sikker og effektiv vej til vægttab uden kirurgi. En undersøgelse foretaget på 77 patienter (66 kvinder og 11 mænd), der benyttede Spatz’ justerbare ballon, viste et gennemsnitligt vægttab på 17.2 kg. Det gennemsnitlige vægttab af overskydende fedt var 40.1 %, og mere end 80 % af patienterne opnåede et stort vægttab.

O

Orbera ballon

Orbera balloner er et vægttabssystem, hvor der bruges en gastrisk ballon, der optager plads

VORES KLINIKKER

Charlottenlund

Gastriball Helsingborg

Scroll til toppen