Vægttab uden kirurgi eller operation

Ønsker du at opnå et vægttab uden kirurgi, og har det hverken hjulpet med motion eller sundere spisevaner? Så er en GastriBall® behandling måske den rigtige løsning for dig. GastriBall® er en maveballon, der indføres i din mave, uden brugen af kirurgi.

Opnå et smertefrit vægttab uden kirurgi

GastriBall® proceduren er en enkel og smertefri operation, der kan hjælpe dig, men en BMI på over 27, til et vægttab uden kirurgi. Hvor meget du taber dig er forskelligt for person til person. Du kan læse mere om GastriBall’s dokumenterede virkning her!

Behandlingen varer 6 måneder. Efter behandlingen sørger vores diætist og personlige træner for, at du bibeholder dit normaliserede spisemønster og mere aktive livsstil. Læs mere om GastriBall’s resultater her!

Vægttab uden kirurgi

Vægttab uden operation giver mindre risiko

Kun 2 % af mennesker er egnet til en Gastrisk Bypass operation, på grund af det kirurgiske indgreb, der skaber en større risiko for sygdom og dødelighed.

Med GastriBall® opnår du et vægttab uden kirurgi samtidig med at behandlingen er langt mindre risikofyldt, og økonomisk mere overkommelig. Læs mere om produktet her!

Hvordan foregår GastriBall ® behandlingen?

GastriBall® er, ved brugen af en intragastrisk ballon, et godt alternativ til et Gastrisk Bypass. Maveballonen er lavet af silikone, og indføres i maven endoskopisk, for herefter at fyldes med luft eller saltvandsopløsning gennem selvlukkende ventiler. Den fyldte ballon skaber en mæthedsfornemmelse, der gør at du indtager mindre mad, og til sidst opnår et vægttab uden operation og kirurgi.

GastriBall operationen varer 20 minutter under lokalbedøvelse, herefter fjernes maveballonen igen efter 6 måneders behandling. Læs mere om indgrebet her!

Kontakt

GastriBall® Behandlingen foregår på en vores speciallæge klinikker. Har du spørgsmål til behandlingen eller ønsker du at bestille en tid til konsultation, er du mere end velkommen til at kontakte os via kontaktformularen, eller over telefonen.

Vær opmærksom på, at ikke alle brugere vil kunne opnå samme resultater med en GastriBall® Maveballon.

GastriBall® Maveballon Behandling:

Kontakt en af vores klinikker i dag og hør nærmere om behandlingen

Kirurgen.dk

Hans Edvard Teglers Vej 9, 1. sal
2920 Charlottenlund
Tlf.: 39 64 01 25
Email: mail@kirurgen.dk
Web: www.kirurgen.dk